Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Hans Kooijer
Dorpsstraat 27
8171 BK VAASSEN

Openingstijden

Ma: 13.30 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Hans Kooijer úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Boomsma Likeuren Limoen Vlierbessen Bramen en Koffie

Boomsma Likeuren; Limoen, Vlierbessen, Bramen en Koffie!

 Het voorjaar is aangebroken! Met deze likeuren maakt u in een handomdraai de lekkerste cocktails om in het zonnetje van te genieten.

Boomsma likeuren - uw topSlijter - nb  website

Limoenlikeur
De friszoete limoenlikeur maken ze van 100% biologische limoenen en bestaat uit distillaten van huisgemaakt limoentreksel, sinaasappel, munt en citroengras. Perfect voor een heerlijk frisse scroppino of een mix met tonic!

Vlierbessenlikeur
De vlierbessenlikeur verrast u met de heerlijke sensatie van puur en vers vlierbessensap. Natuurlijk en eerlijk gemaakt zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen. Probeer ‘m eens in een Fizzy Blossom door te mixen met ginger ale.

Bramenlikeur
De bramen voor deze bramenlikeur worden in de vrije natuur geoogst en verwerkt tot vers sap. Hierdoor proeft u de zuivere en rijke smaak van bramen; vol, sappig, licht kruidig en iets zoet. Perfect voor een Bramble!

Koffielikeur
De koffielikeur is gemaakt met ‘Cold Brew’ koffie van verse Arabica bonen. Deze methode en het type koffieboon zorgt voor een heerlijke, zachte en zoete koffiesmaak die uw smaakpapillen subtiel wakker schudden. Geniet er van puur, lekker koud met ijs, in cocktails zoals een Espresso Martini of in een dessert.

Benieuwd? Kom langs in onze winkel en informeer!

Klik hier voor alle aanbiedingen.