Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Hans Kooijer
Dorpsstraat 27
8171 BK VAASSEN

Openingstijden

Ma: 13.30 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Hans Kooijer úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Filliers Barrel Aged Genever

Filliers | Barrel Aged Genever

In het Belgische Deinze bevindt zich de prachtige Filliers stokerij dat in 1880 officieel de vergunning van jeneverstokerij verkreeg. Sindsdien heeft vakmanschap ervoor gezorgd dat Filliers tot op de dag van vandaag op traditionele wijze de beste dranken creëert. De verfijnde recepten zijn een goed bewaard familiegeheim die worden doorgegeven aan iedere volgende generatie binnen het bedrijf. Elke generatie draagt iets bij aan de het imposante portfolio, zo is er in 2018 begonnen met de wereldwijde primeur van de ‘Barrel Aged Genever’.

 Filliers Barrel Aged Genever - 8 yrs. 12yrs. - uw topSlijter nb  website

Fun Fact: De productie van het Belgische Filliers staat tegenwoordig onder leiding van de 6e generatie van de Filliers familie, namelijk Benoit Filliers.   

Barrel Aged Genever
Barrel Aged Genever kan gezien worden als de missende schakel tussen gin en whisky. Net als whisky, wordt de genever uit graan gedistilleerd, wat zorgt voor een rijpe en ronde smaak. Evenals bij gin, wordt bij de genever een vleugje jeneverbesdistillaat toegevoegd, waardoor het palet frisse en kruidige tonen krijgt. Gevolgd door rijping in eikenvaten vergaart de genever een zijdeachtige smaak die zo kenmerkend is voor single malt whisky’s.

Filliers Barrel Aged Genever 8YO
Deze Barrel Aged Genever heeft meer dan 8 jaar gerijpt in Amerikaanse eikenhoutenvaten. Door het rijpingsproces wordt de smaak van de jeneverbes milder, maar het kruidige bitter is nog altijd aanwezig. Deze genever is heerlijk om puur te drinken, maar ook ideaal om te mixen, een echte aanrader als vervanging van gin!

TSL101561-01 

Filliers Barrel Aged Genever 12YO
Deze 12 jaar oude genever is een waar meesterwerk; hierin bereikt de lange traditie van Filliers om genever op vaten te laten rijpen zijn hoogtepunt. Een zachte en evenwichtige genever, ideaal om puur te drinken net als de beste whisky’s. Probeert u het maar eens zelf!  

 TSL101558-01

Klik hier voor alle aanbiedingen!