Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Hans Kooijer
Dorpsstraat 27
8171 BK VAASSEN

Openingstijden

Ma: 13.30 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Hans Kooijer úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Een koninklijke Moederdag folder bij uw topSlijter

Koninklijke Moederdag bij úw topSlijter 👑

Koninklijke moederdag - uw topSlijter website

Koningsdag een oer-Hollands feest! Geniet dan ook van oer-Hollandse (ijs)dranken, puur of in de mix!

De Kuyper Peachtree 👑 TSL100332-01
In de distilleerderij in Schiedam creëert De Kuyper de lekkerste cocktaillikeuren met handgemaakte distillaten en extracten en natuurlijke botanicals. 

Peachtree is een pure, heldere likeur met de geur en smaak van rijpe perziken, waarmee u onder andere een fruitige oranje cocktail kunt maken met bijvoorbeeld Coolbest Exotic!

 Vul het longdrinkglas met ijsblokjes. Schenk de Peachtree in het glas en voeg daarna de Coolbest Exotic toe. 

24 ICE Frozen Cocktail👑
De Frozen Cocktails (5% alc.) zijn verkrijgbaar in o.a. 24 ICE Frozen Cocktails mix en bevatten elk slechts 56 calorieën (goed voor de eventuele lijn 😊).

199583 24ICE mix-32,5cl

De unieke samenstelling zorgt voor een heerlijke verfrissing, elke keer opnieuw. Plaats de vloeibare producten na ontvangst 24 uur in de vriezer (-18 °C), et voilà, uw Frozen Cocktails zijn klaar om geserveerd te worden.

Ook Moederdag viert u met oer-Hollandse dranken!💐

Boomsma
Toen Dirk Boomsma in 1883 in Leeuwarden aan de voet van de Oldehove een distilleerderij, branderij en stokerij begon, had hij niet durven dromen dat zijn naam en levenswerk vandaag de dag nog voort zouden leven. De vijfde generatie Boomsma’s, Saskia en Chantoine, bouwen verder aan zijn droom. Met dezelfde toewijding en internationale ambities. boomsma limoen

Boomsma Limoen cocktail! 
Heerlijk verfrissende cocktail met de friszoete smaak van limoen en de kenmerkende smaak van tonic. Voeg eventueel nog een paar druppen Boomsma Dry Gin toe voor een extra bite.

Vul een tumblerglas met ijs. Schenk de Boomsma limoenlikeur in het glas (met eventueel wat gin) en voeg daarna de tonic toe. Garneer met limoen en munt, zoveel als u lekker vindt.

Klik hier voor nog meer van Boomsma!

Nolet Sinds 1691
Nolet Distillery, gevestigd in het hart van Schiedam, is sinds de oprichting onafgebroken in handen van de familie Nolet. Dat maakt de distilleerderij één van de oudste familiebedrijven van Nederland. Al elf generaties lang! Het resultaat is eigenzinnig en zacht met een verrassend bouquet van Turkse roos, perzik en framboos. Fijnproevers zijn het erover eens dat NOLET’S Dry Gin Silver puur én in een mix echt van een andere orde is.TSL103449-01

Botanische Gin + Tonic
De prachtige botanicals in NOLET'S Silver worden in deze verfrissende variant aangevuld met kruiden en citrus.

  • 45 ml NOLET'S Silver Gin
  • Circa 5 ml vers citroen- of limoensap
  • Circa 5 ml siroop
  • Lavendel, rozemarijn, munt, rozenblaadjes, dragon, jeneverbes, peperkorrels, citrusschijf of een ander kruid, fruit of bloem
  • 120 ml tonicwater

Voeg alle (naar smaak) ingrediënten, behalve tonicwater, toe aan een cocktailshaker met ijs. Goed schudden en zeef in een copa-ballonglas boven vers ijs. Vul aan met tonicwater. Garneer met verse botanicals.

Enjoy!